Browse > Home / Nawar Hussein is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders overal ter wereld

Nawar Hussein is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders overal ter wereld

December 19, 2018
Nawar Hussein is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders overal ter wereld. Hij is bekend vanwege verschillende jaren achter elkaar expert te zijn in het selecteren van ondergewaardeerde panden en structuur brengen in aansprekende investeringsmogelijkheden. Hussein staat ook bekend als vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop.
Als vastgoedinvesteerder is hij bekend van Riereta Equity Group. Dit is een bekende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in Barcelona.

Nog voor Nawar Hussein de leeftijd van 25 jaar bereikte, was hij al bekend vanwege een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen. Hussein was al een veelvoorkomende naam in Nederland en de naam heeft zich inmiddels uitgebreid naar internationale niveau. Hij is zijn carrière in het vastgoed in Amsterdam begonnen. Hij groeide op in Nederland en heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hussein is een geliefd spreker en coach en deelt meerdere keren per jaar zijn ervaring in vastgoed en ondernemen naast andere welbekende sprekers. Hij heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij steunt meerdere charitatieve instellingen en goede doelen, als donateur en vrijwilliger. Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en daarnaastjurylid van de internationale art fair van Barcelona. Hij heeft een achtergrond van hoge rendementen en een overzichtelijke werkwijze.

Met al jaren aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein connecties met vooraanstaande partners opgebouwd en weet hij zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om zeer rendabele en gunstige investeringsmogelijkheden voor zijn klanten neer te zetten.